We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

III

by Helaku

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Pienenpieni veturi aamulla kerran hieroskeli väsyneitä silmiään. Sitten se porisi ja kyykki ja yski ja hieroi ruvenneita rännejään. Pinenpieni sielu päivällä kerran kiskoi ihan onnessaan pakomatkaa pois tästä maailmasta vaikkei sitä voi paetakkaan. Sitten se porisi ja puhisi ja yski ja rupesi hieromaan kauppoja. Epätoivo läsnä. Kuolema läsnä. Ei sille kelpaa enää ees sätkä vihreä hedelmä elintarvike joka ei tuhoo yhtään aivoja. Valkeaa tavaraa sille kelpaa vain kuolema. Miten tää on tähän menny? Mistä tää paha on heränny? Ahneus, itsekkyys, voitonhaku. Vittu mulla on menny tähän maku. Monopolitoimintaa rikkaat riistää köyhät niistää murujen poimintaa veri valuu nenästä, mut sun on pakko roikkua perässä. (koita jaksaa) On nää kyllä omituisia varsinaisia luonnon loisia. Palvoo mediaa, rahaa.. Ihanku siin ei ois mitään vitun pahaa. Kasvattaa omaa mahaa. Sanoo meille syrjäytyneille hahahaa, mut kyl ne viel tajuaa että elämä ei oo pelkkää mammonaa. Se juttu on sun korvien välissä sun pitää avata pää. Sitten se pihisi ja puhisi ja yski zukuzukuzukuzuku lähdetään. Vähän isompi toinen vanha veturi hieroskeli savuisia silmiään. Aamusta iltaan on se kyllä rankkaa jatkaa tällä tavalla. Lokerossa, siinä vitun ahtaassa paikassa johon sulloutuu ihan vitun aina karkuun tätä maailmaa. Onko mulla toivoa? Ahdistuksen täyttämässä tyhjiössä. Tuntuu vaan siltä ettei kukaan välitä mitä mulle tapahtuu. Kukaan ei musta välitä, voisitko hei ees sinä? Kaikki on paskaa itke jumalauta, älä kuitenkaan oo mikään vitun nauta. Kuiteski kaikille löytyy kaikenlaista, zukuzukuzukuzuku lähdetään...

about

2 songs with renoise tracker. 3 songs jammed live with synths, 2 songs jammed live with vst-synths, 1 old song. I just felt like compiling them to an album.

credits

released March 8, 2014

license

tags

about

Helaku Finland

Helaku is sound. Helaku is vibrations. Helaku is full of sun.

contact / help

Contact Helaku

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Helaku, you may also like: